Anna Graus Mateu

 • tancar

Tècnica, amb estudis oficials, en disseny d'interiors.

1/1

Formada com a interiorista a l'Escola D'Art i Disseny Ondara de Tàrrega i postgrau en Disseny d'Interiors, realitzat a l'Escola LAI de Barcelona.

 

El seu desenvolupament professional va començar a Lleida l'any 1989 en diverses empreses del sector de la decoració i l'interiorisme, fins al 2008 que tornar a Tàrrega per obrir el seu pròpi estudi

 

AG -INTERIORISTA ( Col·legiada nº1244 )

També us pot interessar :

  Que és ?

  INTERIORISME

  L’interiorisme és una activitat professional de disseny, dedicada a la creació d'espais destinats a usos molt diversos i totalment personalitzats.

   

  Aquets espais son tractats mitjançant l’aplicació de determinats elements i normes bàsiques de disseny, tècniques funcionals, estètiques, ambientals, psicosocials, econòmiques i legals, a fi de millorar la qualitat de vida dels seus usuaris.

  Qui és ?

  INTERIORISTA TITULAT

  La titulació de l'interiorista es avui ja una diplomatura universitària que avala de forma reglada els amplis coneixements necessaris per afrontar la complexitat que comporta realitzar un projecte.

   

  Un dissenyador d’interiors es qui avala la deguda titulació marcada pel ministeri i la exerceix de forma legal i regulada, estant degudament col·legiat.

   

  www.codic.org